KOEknuffelen

Een goede hug doet wonderen. Echt! Volgens een onderzoek van the Good Men Project kan zelfs een kleine aanraking al heel veel teweeg brengen. Zo zorgt een aanraking door een ander (dier) voor het vrijkomen van oxytocin, een stofje in je hersenen. Dit stofje zorgt er ondere andere voor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat je minder stress ervaart en dus lekker kunt ontspannen.

Daarom kunt u bij ons KOEknuffelen. U kunt ervaren hoe heerlijk het is om tegen een koe van 700 kg met 39 graden (lekker warm) aan te mogen rusten en knuffelen. Dat is pas echt een echte hug krijgen! 

Het programma wordt afgestemd op de behoeftes van u. U wordt ontvangen bij de melkrobot en krijgt een kopje thee of zelfgemaakte appelsap van de biologische hoogstambomen van ons kampeerterrein. Ook voor iets lekkers wordt gezorgd.  

Het programma zal u niet teleurstellen. Het kledingadvies is warm en gemakkelijk. U krijgt bij ons een tuinbroek/overall en indien nodig laarzen aangeboden.

KOEknuffelen is alleen mogelijk op reservering en in de middaguren. Neem contact op met Kristel of stuur een mailtje. Omschrijf bij de Boekingsaanvraag in welke periode en voor hoeveel personen u graag wilt reserveren. Richtprijs is € 100,00 voor 2 personen. Wij maken voor u een op maat gemaakte prijsvoorstel. Heeft u ideeen? Laat het ons even weten. 

Programma (2 uur): 
Ontvangst met koffie/thee of verse melk en gebak
Bedrijfsspiegel Waalheimer Farm
Kalfjes knuffelen
Wat drinken
Koeien en/of kalfjes knuffelen
Afsluiting

  Koe knuffelen limburg zuid-limburg


Weer een dames team mogen verrassen met KOEknuffelen. Het was loei gezellig! Bedankt dames!!
Koe Knuffelen met een gezelschap

 

 

Waalheimer Farm
Walem 55

6342 PA Walem

Reknr.: NL08 RABO 01259 09209

KvK: 54082145

Copyright Waalheimerfarm

Info

waalheimerfarm@live.nl
Telefoon thuis: + 31 (0)43 459 1571
Mobiel Boer Frans:+ 31 (0)6 209 750 38
Mobiel Boerin Kristel: + 31 (0)6 209 749 27

Volg ons


           


      

Camping & Vakantiewoning